Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Best Budget Buy: Sloggi’s eindeloze ondergoed ‘EverNew’

Zeg eens: als je denkt aan comfortabel ondergoed, wat is het eerste merk wat er in je opkomt? Bij ons is dat Sloggi. Dit merk associëren we al decennia met basic, easy going en kwalitatief ondergoed, en vooral met het alledaagse.

Voor dit alledaagse gebruik is er de nieuwe Sloggi EverNew. Deze ondergoed-lijn komt met een levenslange garantie, want door de speciale high-performance stof (Supima®-katoen met Lycra Xtra Life™ die speciaal voor Sloggi werden ontwikkeld), beloven de bh’s, slips en hemdjes na vele wasbeurten nog een uitstekende pasvorm, comfort, gladheid, vormvastheid en kleur. In de lijn van het wassen, werd de EverNew collectie dan ook in stijl gepresenteerd in Antwerpen bij de Wasbar.

We kregen een kleine modeshow waarbij diverse Sloggi-modellen van verleden tot heden de revue passeerden, en de nieuwe campagne-film met het Deense model Nina Agdal in de hoofdrol:

Nu vraag je je misschien af waar Kylie Minogue is gebleven als boegbeeld van Sloggi, maar ze is er nog! De Australische ster siert de EverNew print campagnes en is zelf ook erg te spreken over deze nieuwe lijn: “I love them! De keuze van stijlen en kleuren is perfect. Ze zijn zo zacht en comfortabel en de technologie klinkt geweldig.”

In de EverNew collectie vind je beugel bh’s met ondersteunende lage cup (en extra zij-support bij D cups), triangel bh’s met diep decolleté, spaghetti V-hals tops, en Mini Hipster, Tai, Midi en Maxi slipjes, in de kleuren New Beige, zwart en wit en de trendkleuren van het seizoen Mystic Blue en Electric Raspberry.

Een bh zonder beugel is er vanaf €19,95 en de slips vanaf €10,95. Klik hier voor meer informatie en om te shoppen.

Beeld © The Digitalistas met de Samsung NX500
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.